Svensk Film – native advertising

Svensk Film – native advertising

SF är ett av landets starkaste varumärken. Happy Content skapar innehåll åt företaget för spridning i sociala medier över hela landet.

Aftonbladet – artikelkoncept

Aftonbladet – artikelkoncept

Aftonbladet är ett av världens främsta tidningshus inom digital journalistik, med miljontals läsare dagligen. Happy Content skapar på uppdrag av Aftonbladet unika och nyskapande digitala artiklar för att utveckla det digitala berättandet och paketeringen. Vi tar hand om hela processen, allt från textproduktion till design och kodning, och skapar artiklar där vi integrerar rörligt, animationer och grafik.

Happy Homes – native

Happy Homes – native

Happy Homes är Sveriges äldsta färghandelskedja med runt 100 butiker runt om i landet. Vi tar hand om hela deras native advertising i Västerbotten som resulterar i en fantastisk spridning. Vi har byggt och har hand om deras digitala magasin, samt sköter spridning, optimering och mätning. Kampanjerna har bland annat gått på Aftonbladet, VK, Norran och i sociala medier. 

Aftonbladet Wellness

Aftonbladet Wellness

Vi älskar feature. Vi älskar redaktionella artiklar. Vi älskar att skriva på de största sajterna. Här är några smakprov som gått att se på Aftonbladet Wellness.

 

Sunbirdie – native

Sunbirdie – native

Sunbirdie är Europas största researrangör av Long Stay-resor. När de valde att göra native advertising valde de att samarbeta med oss. Vi har tagit hand om hela kampanjen och producerat native-artiklar, native-annonser och byggt native-sida samt optimerat innehållet och mätt den digitala trafiken. Kampanjen har gått på Aftonbladet, News 55 och i sociala medier.

Learning Miles – copy

Learning Miles – copy

En bra hemsida är en sida med innehåll som fungerar. Här Learning Miles hemsida där vi producerat den svenska copy-texten. Learning Miles utvecklar organisationer, ledare och individer och är en av de främsta experterna i Skandinavien i sin genre.

Europeiska ERV – native

Europeiska ERV – native

Europeiska ERV är en av de största aktörerna i Sverige på privat- och tjänstereseförsäkringar. Vi har tagit hand om och producerade hela deras native-kampanjer under våren och hösten 2016, med native-annonser, native-sida och native-artiklar. Native-materialet publicerades på aftonbladet.se och di.se och ett flertalet andra Bonnier-sajter.

 

Dagens Industri – artiklar

Dagens Industri – artiklar

Vi är bra på redaktionellt innehåll och en del av det vi producerat har synts i Dagens Industri. Men du hittar våra texter lite överallt, i mässtidningar, magasin och på företagssajter. 

Fromm – magasin

Fromm – magasin

Vi gör kundtidningar som är relevant för din målgrupp. Här Fromm News. En tidning som vi producerat både under både 2015 och 2016.

M Motorsport – hemsida

M Motorsport – hemsida

Marklund Motorsport är ett av jordklotets främsta rallycross-team och slutade tvåa i världen säsongen 2014. Vi har tagit hand om hela processen med att producera en helt ny hemsida åt Marklund Motorsport – senast inför säsongen  2016.