Driven Account Manager

Driven Account Manager

Driven Account Manager

Vi på Happy Content hjälper företag med marknadsföring. Vi producerar innehåll som får stor spridning på tidningssajter och sociala medier. Vi får oftast upp effekten med tio till hundratals gånger mer än vad företag annars är vana vid i deras traditionella marknadsföring. Vårt sätt att arbeta är till stor del hämtad från den journalistiska världen.

Vi utvecklar också digitala och innovativa koncept och har bland annat blivit prisat i Swedish Content Awards.

Vi jobbar med allt från mindre, lokala kunder och kommuner till stora nationella varumärken.

Nu är vi på jakt efter en driven person som vill jobba som Account Manager/Företagssäljare!

Du kommer att ha daglig kontakt med beslutsfattare på företag och kommuner. Huvudsakligen via telefon eller mejl men ofta även fysiska möten för att kunna presentera lösningar för kunden. Vi jobbar med ett digitalt säljverktyg som du snabbt kan lära dig för att hitta leads, följa upp och skapa affärer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss:

  • Säljprospektering och leadsbearbetning
  • Säljsamtal
  • Viss omvärldsanalys
  • Research och analys av potentiella kunders branscher/tjänster
  • Skapa offerter med skräddarsydda upplägg
  • Boka och hålla i kundmöten

Vem vi söker

Vi söker en driven person som gillar att skapa relationer med kunder och älskar att göra affärer. Du behöver inte ha lång erfarenhet av försäljning, även om det såklart är ett stort plus. Det viktigaste är ditt eget driv och att du gillar att sätta upp mål och är resultatinriktad. Du älskar att hitta nya lösningar, är beredd på att sikta högt och göra jobbet som krävs. Ett stort plus är om du har ett brett kontaktnät i Skellefteå och gärna även på fler orter. Du har hög social kompetens, är tävlingsinriktad och en doer.

Hos oss får du fast grundlön, generös provision och självklart friskvårdsbidrag. Vi är ett litet företag som växer och för rätt person finns stora möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling och skapa en karriär inom sälj och affärsutveckling.

Om anställningen

Omfattning: Heltid eller deltid efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Start: Enligt överenskommelse.

Placering: Vårt kontor ligger i The Great Northern i Skellefteå.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt till ingela@happycontent.se. Vi kallar till intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

About the Author