Skribent: Här är drömjobbet i Skellefteå

Är du journalist eller skribent och sugen på nåt nytt? Lysande. Nu kan du söka ditt nästa jobb på Skellefteås härligaste contentbyrå. 

Vi på Happy Content är på jakt efter en skribent/journalist som älskar det skrivna ordet. Som företagsnamnet avslöjar jobbar vi med innehåll. Vi drivs av att göra riktigt bra innehåll, i olika kanaler, som får mycket engagemang. Det gillar våra kunder också.

Vi har förmånen att nästan bara jobba med sånt som är kul! Vi gör innehåll till kunder som Bonnier, Aftonbladet Plus och Happy Homes men vi jobbar också med lokala företag och kommuner. Det är kul att göra nya saker och därför jobbar vi också med att utveckla digitala och innovativa koncept. Vi har skapat ett helt nytt sätt att presentera artiklar på åt nordens största tidning, Aftonbladet. På meritlistan finns också ett silver i Swedish Content Awards. 

Extremt god kringla
En vanlig dag skulle kunna se ut såhär. Du glider in på kontoret på The Great Northern, tar en kaffe och en extremt god kringla från husets konditor Luckey konditori. Under dagen skriver du en native-artikel, sätter igång två kampanjer i sociala medier, intervjuar en studerande om varför man ska plugga till lokförare och tar ut statistik åt en kund. 

Det allra viktigaste är att du kan skriva artiklar och även andra typer av texter. Du är van att jobba mot en deadline och att ta egna initiativ. Om du sedan fixar fina ingresser och är en fena på rubriksättning blir vi superglada. Annars kan man lära sig det. 

Om du också har erfarenhet av något eller flera av följande är det ett stort plus:

  • Facebook Ads Manager, Snapchat Ads Manager, LinkedIn Campaign Manager
  • Redigeringsverktyg som Canva, Photoshop, InDesign etc.
  • WordPress, Wix, SEO/SEM

Luncha med nya människor
Anställningen är på heltid (om du inte har andra önskningar) och tillsvidare med 6 månaders provanställning. Vi har kontor på The Great Northern där också många andra intressanta företag sitter, och där du kan luncha med nya människor varje dag om du vill (post-corona!) Men vi är flexibla både med arbetstider och varifrån du jobbar. Vi är ett litet företag som siktar på att växa de kommande åren och du är en viktig del i detta. Vi uppskattar att du har humor, är driven, självgående och vågar testa. 

TJÄNSTEN ÄR NU TILLSATT

Skriv och berätta om dig själv till ingela@happycontent.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *