Vi söker en Account Manager

Vi söker en Account Manager

Vi söker en Account Manager

Contentbyrån Happy Content hjälper företag med marknadsföring. Vi producerar innehåll som får stor spridning på tidningssajter och sociala medier. Vi får oftast upp effekten med tio till hundratals gånger mer än vad företag annars är vana vid i deras traditionella marknadsföring. Vårt sätt att arbeta är till stor del hämtad från den journalistiska världen.

Happy Content arbetar vidare med att utveckla digitala och innovativa koncept. Företaget har bland annat blivit prisat i Swedish Content Awards. Vi har också utvecklat ett helt nytt sätt att presentera artiklar på åt nordens största tidning, Aftonbladet. 

Vi jobbar med kunder som Happy Homes, Västerbottensteatern, HiQ, Akademi Norr och ABB. 

Nu är vi på jakt efter Skellefteås bästa Account Manager! 

Du kommer att ha daglig kontakt med beslutsfattare på företag och kommuner. Huvudsakligen via telefon men ofta även fysiska möten för att kunna presentera lösningar för kunden. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss:

  • Säljprospektering och leadsbearbetning
  • Säljsamtal 
  • Viss omvärldsanalys 
  • Research och analys av potentiella kunders branscher/tjänster
  • Skapa offerter med skräddarsydda upplägg
  • Boka och hålla i kundmöten 
  • Planera och strukturera upp inkommande beställningar och jobb
  • Uppföljningar

Vem vi söker
För att passa in hos oss bör du ha minst två års erfarenhet av försäljning mot företag, men det behöver inte vara inom mediebranschen. Du drivs av att skapa resultat, stänga affärer och få till deals som är framgångsrika för alla parter. Du älskar att hitta nya lösningar, är beredd på att sikta högt och göra jobbet som krävs. Du har ett stort kontaktnät i Skellefteå och gärna även på fler orter. Du har hög social kompetens, är tävlingsinriktad och driven. Du kan även planera och strukturera ditt arbete, har koll på detaljer och tar ansvar för överlämningar.    

Hos oss får du fast grundlön och provision. Vi är ett litet företag som växer och det finns stora möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling.  

Om anställningen
Omfattning:
Heltid eller deltid efter överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Start: Enligt överenskommelse.
Placering: Vårt kontor ligger i The Great Northern i Skellefteå.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt till ingela@happycontent.se. Vi kallar till intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. 

About the Author